2. dag ved de Åbne Danske Mesterskaber

 
2. dag ved de åbne danske mesterskaber bragte endnu 2 medaljer hjem

Fredagens afsnit bød endnu en gang på hurtig svømning for VAT Copenhagens senior svømmere. 

Johanna Berthelsen lagde godt ud for dagen med en forbedring af hendes personlige rekord på 200m Brystsvømning sat ved Danish Open i april måned, så tiden kom ned på 2.44.42. Samtidig kvalificerede hun sig til A-finalen som 8. bedste. Ved aftenens afsnit formåede Johanna så endnu en gang at slå personlig rekord, så den nu står i 2.43.21. Samtidig blev hun nr. 8 for senior, men vandt en flot bronze i ungdomsgruppen. 2 medaljer i ungdomsgruppen ud af 2 mulige for hende. Det kører bare!

Josefine B. Pedersen var også ude i 200m Brystsvømning i dag, og svømmede et flot indledende løb der placerede hende som nr. 3 og videre til A-finalen, sammen med Johanna. Om aftenen rykkede Josefine til og forbedrede hendes egen personlige rekord sat ved Danish Open i april måned, så den nu står i 2.32.95. I A-finalen blev hun samlet nr. 4 for seniorer, men fik en flot guldmedalje i ungdomsgruppen. Det var endnu en gang dejligt at se to VAT Copenhagen piger på medaljeskamlen her til aften.

Mads Ørsted Nielsen var også i aktion, men fik desværre ikke den begyndelse på stævnet han havde håbet på. Mads svømmede 400m Frisvømning i tiden 4.26.59 og blev nr. 17. Men Mads kommer stærkt igen i morgen på 50m Frisvømning, det er der ingen tvivl om!

 I morgen, lørdag, kan vi følge Josefine og Johanna i 200m Medley, Mads i 50m Frisvømning og Jeanette Ottesen(og trænerteamet) venter spændt på at gøre sit comeback på den danske mesterskabs scene i 50m Frisvømning. Resultater kan følges på http://livetiming.dk/results.php?cid=3993&session=3

3-4 GO VAT!!!

Log In or Sign Up