1. dag ved de Åbne Danske Mesterskaber

 
 
Stor succes til vat copenhagen på 1. dag af dm-l

Ved de Åbne Danske Mesterskaber, denne gang afholdt i Universitetshallen i Odense, havde VAT Copenhagen svømmerne fart på!

Josefine B. Pedersen viste stor stil ved det indledende afsnit og svømmede en ny stor personlig rekord hjem på 50m Brystsvømning i tiden 0.31.29. Denne tid rakte til en placering som nr. 2 til A-finalen. Josefine svømmede i april måned 0.31.58 i samme disciplin, og under kravtiden til de Europæiske Mesterskaber, men formåede desværre ikke at gøre det om aftenen hvilket var kravet fra Dansk Svømmeunion for at komme med til de store internationale mesterskaber her til sommer. Dét at Josefine kan gøre det igen, og endda endnu hurtigere viser hendes enorme styrke og vilje for at rejse sig igen og vise at hun tilhører den internationale elite. Josefine svømmede en anelse langsommere i finalen, men stadig hurtigere end kravtiden til EM, og formåede at vinde både en ungdoms guldmedalje og en senior bronze medalje. Ungdomsrækken er i år piger i årgangene 1999 og 2000, og af drenge i årgangene 1998 og 1999.

 Johanna Berthelsen svømmede sig videre til B-finalen i 50m Brystsvømning med flot tid i 0.34.60 om morgenen, men det var i netop denne B-finale at Johanna rykkede niveau. Her svømmede hun noget hurtigere og slog en flot 2-år gammel personlig rekord i tiden 0.34.17 og vandt samtidig en ungdoms bronze hjem til VAT Copenhagen. Flot af Johanna på første dag!

Antoine Montier kom til hans første Åbne Danske Mesterskaber med en personlig rekordtid på 0.31.16 på 50m Brystsvømning, sat ved vores eget VAT Copenhagen Open i maj måned, og var placeret som nr. 12. Men sikken en dag for Antoine! Om morgenen svømmer han hele 0.9 sekund af sin personlige rekord og placerer sig som nr. 6 i tiden 0.30.26! Om aftenen bliver han dog overhalet af en ekstra og blev nr. 7 i Danmark, og får endnu en gang hukket et par hundrededele af sin personlig rekord, så den nu står i 0.30.19! Super flot af Antoine, der også var meget glad for hans præstation i dag. Det er hans træner sørme også!

I morgen, fredag, har vi Mads Ørsted Nielsen i 400m Frisvømning og Josefine og Johanna i 200m Brystsvømning. Følg med på http://livetiming.dk/results.php?cid=3993. Indledende afsnit starter kl. 09.30 og finalerne starter kl. 17.00 til og med søndag. 

3-4 GO VAT!!!

Log In or Sign Up