VAT Copenhagen Open

vat copenhagen open 2018 blev en succes!

I weekenden d. 12-13. maj blev historiens første VAT Copenhagen Open afholdt i de fantastiske omgivelser i og omkring Taastrup Svømmehal nye 50m anlæg.

VAT Copenhagen afholdt i sidste weekend det store VAT Copenhagen Open 2018, med 370 deltagende fra 13 forskellige svømmeklubber. De store torvtrækkere til stævnet; Pernille Juel, Karen Høffer og Lene Rasmussen som ansvarlige stævneledere samt Tony Skifter Tabor gjorde et kæmpe stort stykke arbejde, men kunne dog ikke have gjort det uden den store opbakning fra de mange frivillige der mødte op fredag aften og holdte ved hele weekenden. Her tæller vi frivillige til hjælp rundt omkring i hallen, til arrangementet med SundCafé, opredningen til og bespisning af de overnattende klubber m.m. Til jer alle skal der lyde et kæmpe mæssigt TAK!!!

 

VAT Copenhagen dominerede holdkapperne, samt høstede et hav af medaljer ved Copenhagen Open 2018. Det blev i alt til 20 guld-, 20 sølv- og 19 bronzemedaljer til VAT Copenhagens svømmere over de to dage i bassinet i Taastrup. Vi havde et brag af en fest til finalerne om aftenen, med musik, lys og super stemning. Ved stævnet blev en masse traditioner bragt på banen, bl.a. at man kan være indeholder af en VAT Copenhagen Open rekord, her får man en flot kasket med teksten "VAT Copenhagen Rekordholder" på.

"Det var dejligt at se det enorme sammenhold, der spredte sig hen over de 2 VAT Copenhagen hold og moderklubberne´s konkurrencehold. Alt fra kampråb før hvert stævneafsnit til heppende råb fra sidelinjen på alle svømmere der tilhører VAT Copenhagen, fra store til små." - Udtaler VAT Copenhagens cheftræner, Anders Jensen.

Vi glæder os allerede til næste års VAT Copenhagen Open der løber af stablen d. 10-12. maj 2019!

Foto: Jesper Nielsen - STTfoto.dk

Log In or Sign Up