Danish Open og Gentofte Open 2018 - VAT Copenhagen

 

 

1 EM SVØMMER, 1 ÅRETS HERRESVØMMER OG ET HAV AF MEDALJER TIL VAT COPENHAGEN

Ved weekendens Danish Open og Gentofte Open 2018 var VAT Copenhagen stærkt repræsenteret. 

Ved Danish Open 2018 svømmede VAT Copenhagens svømmere om kap med resten af Danmarks svømmeelite, og gjorde det ekseptionelt godt! Her blev til i alt 28 starter med 13 personlige rekorder, 7 A-Finaler, 4 B-Finaler, 5 C-Finaler, 4 guldmedaljer, 2 bronzemedaljer, en kåring af Årets Herresvømmer 2018 og en svømmer med til de Europæiske Mesterskaber i Glasgow til VAT Copenhagen. 

Simon Sjödin, Daniel Skaaning og Josefine B. Pedersen ledte gruppen an med 4 guldmedaljer og 2 bronzemedaljer i i alt 7 A-finaler, Johanna Berthelsen, Jon Riedel Pedersen og Josefine B. Pedersen stod for de 4 B-finaler og Johanna, Sofie Bruun Høvring og storesøster Mille Bruun Høvring stod for de 5 C-Finaler.

Ved Danish Open kvalificerede Simon Sjödin sig til de Europæiske Mesterskaber på langbane, der løber af stablen i Glasgow, Skotland i august måned i år. Vi ønsker Simon et kæmpe tillykke og al mulig held og lykke til stævnet!!!

Danish Open var i år også en del af kåringerne for årets træner, official og herre- og damesvømmer. Dette års herresvømmer pris gik til vores egen Daniel Skaaning! Et kæmpe tillykke til Daniel for at al hans iver og engagement bliver belønnet på denne flotte måde! Vi er stolte af ham!

Ved Gentofte Open 2018 havde VAT Copenhagen svømmerne også flot succes. Her blev det til i alt 4 guld-, 5 sølv- og 3 bronzemedaljer fordelt på Caroline Veggerby, Lærke Blond, Antoine Montier, Rasmus Hatting Petersen, Mathias Hatting Petersen og August Hertz Bugge. Et stort tillykke med jeres præstationer og med de flotte medaljer skal der lyde herfra!

Alt i alt blev det til en stor medaljehøst og yderst flot weekend for VAT Copenhagen. Vi er spændte på hvad fremtiden bringer for klubben og vores svømmere!

3-4 GO VAT!!!

Anders Jensen, Cheftræner VAT Copenhagen

 

Log In or Sign Up