VAT Copenhagens EM svømmere i aktion

Daniel, Simon og Josefine i aktion fredag og lørdag. Alle 3 videre til aften

Fredag d. 15 december var det Daniel Skaanings tur til at svømme et individuelt løb efter onsdagens 4x50m Fri holdkap for herrer. Her viser Daniel rigtig gode takter med næsten at tangere hans personlige rekord, sat ved DM for godt en måned siden i Greve. Fredag gik Daniel 1.55,96 i 200m Individuel Medley, der dog desværre ikke var nok til en finale plads. Daniel ender som nr. 11 til EM. Flot præstation af Daniel, der dog selv var lidt skuffet, og gerne ville have set sig selv i top 8, og altså videre til aftenens finale i dette løb.

Også VAT Copenhagens svenske svømmer Simon Sjödin var i aktion fredag og også i 200m Individuel Medley. Simon formår at svømme sig videre med tiden 1.55,26 til aftenens finaler. Her viste Simon endnu en gang flotte takter og forbedrede sin tid fra om morgenen til 1.54,94. Simon ender som nr. 8 til EM.

VAT Copenhagens EM debutant, Josefine B. Pedersen, var som den 3 VAT Copenhagen svømmer også i vandet fredag morgen i 100m Brystsvømning. Her klarede Josefine sig rigtig godt, og svømmede sig til en ny personlig rekord med tiden 1.06,17, blev nr. 11, og altså videre til aftenens semifinale, endnu en gang. Om aftenen svømmede Josefine dog en lille smule langsommere, med tiden 1.06,45, der desværre ikke rakte til at placere hende blandt top 8, og videre til finalen med bl.a. danske Rikke Møller Pedersen. Josefine ender på en flot 15. plads.

 Daniel Skaaning var igen i aktion ved lørdagens indledende afsnit, i 100m Individuel Medley. Her gav Daniel den gas og revancerede sig selv med en flot 15. plads og er altså videre til aftenens semifinale. Med tiden 0.53,55 var Daniel dog lidt efter sin Danske Rekord på distancen der lyder 0.53,17, sat ved de Danske Mesterskaber for godt en måneds tid siden. Men mon ikke Daniel kan finde lidt mere frem til aftenens løb, når startsignalet lyder.

Daniel Skaaning skal derfor i aktion i 100m Individuel Medley i aften kl. 17.45. Se med på TV2 Sport fra kl. 17.00. Har du ikke fået billetter til mesterskaberne endnu kan de købes på https://www.ticketmaster.dk/feature/swim/?language=da-dk.

Vi håber at se og høre jer på lægterne!

3-4 GO VAT!

-Anders Jensen, Cheftræner, VAT Copenhagen

Fotos: Jesper Nielsen - STT Foto

Log In or Sign Up