3 VAT Copenhagen svømmere klar til EM

 

simon Sjödin, Daniel Skaaning og Josefine B. Pedersen klar til EM

 

Torsdag aften, første dag ved de Danske Mesterskaber på kortbane i Greve, blev en fantastisk aften for VAT Copenhagen. Daniel Skaaning startede afsnittet ud med at slå Dansk Rekord, vinde DM guld og få kvalifikation til de Europæiske Mesterskaber på kortbane i Royal Arena, København, i december i 100m IM med tiden 0:53,17. Tiden var hele 0,66sek under kravtiden! Et KÆMPE TILLYKKE til Daniel, der fortæller følgende om løbet: "Jeg var meget positivt overrasket over hvordan aftenens løb gik. Jeg har ikke fuldt toppet til DM, med tanke på at nå meget langt til EM. Jeg er derfor meget glad for at forny rekorden og vinde en plads på EM-holdet." Daniel er udnævnt EM-Ambassadør.

Aftenen fortsatte i højt gear for VAT Copenhagen. Josefine B. Pedersen svømmede også DM guldet hjem i 100m brystsvømning, og med tiden 1:06,40 svømmer hun sig også under EM kvalifikationen med hele 1,16sek! Et super flot løb af Josefine der blev presset godt af konkurrenterne, men holdte helt til mål og snuppede guldet. Josefine har før været under kravtiden til EM, men ligesom alle andre behøvede at vise sit værd ved netop DM. Og det må man sige hun gjorde! Med denne tid, cementerede Josefine sin nyerhvervede plads på det danske senior landshold, efter et par år på bl.a. Great Danes og juniorlandsholdet. Cheftræner Anders Jensen kunne ikke være mere stolt: "Alt flaskede sig lige præcis første aften ved DM med to kvalifikationer og 4 medaljer til VAT Copenhagen. Jeg er i den grad stolt og det var svært at holde tårene tilbage der Josefine slog ind. Der var super opbakning fra VAT Copenhagen svømmere, forældre og familier, og det gav noget helt speciel stemning i hallen under Daniel og Josefines løb." Et KÆMPE TILLYKKE til Josefine!

Ved samme løb, 100m brystsvømning, vandt Johanna Berthelsen også en medalje, nemlig sølv for ungdomsgruppen. Det gav et total af 4 medaljer til VAT Copenhagen på en aften: DM guld til Daniel Skaaning, DM guld og guld i ungdomsgruppen til Josefine B. Pedersen og altså sølv i ungdomsgruppen til Johanna Berthelsen.

Simon Sjödin, VAT Copenhagens svenske svømmestjerne, svømmede i sidste uge hele to EM kvalifikationer i hus i hhv. 100m og 200m IM. Simon flyttede til VAT Copenhagen da han over sommeren rykkede teltpælene op og flyttede til København for at træne på det Nationale Trænings Center i Bellahøj. Også et KÆMPE TILLYKKE til Simon!

VAT Copenhagen vil derfor have 3 svømmere klar til start ved de Europæiske Mesterskaber på kortbane, der svømmes i Royal Arena i København d. 13-17 december 2017.

DM fortsætter i dag og i morgen, lørdag og søndag, med stævnestart kl. 09:30 og 17:00 begge dage. Så kom endelig og hep på vores seje super svømmere i Greve Svømmehal!

3-4 GO VAT!!!

Log In or Sign Up