VAT Copenhagen Open

vat copenhagen open 2018 blev en succes!

I weekenden d. 12-13. maj blev historiens første VAT Copenhagen Open afholdt i de fantastiske omgivelser i og omkring Taastrup Svømmehal nye 50m anlæg.

VAT Copenhagen afholdt i sidste weekend det store VAT Copenhagen Open 2018, med 370 deltagende fra 13 forskellige svømmeklubber. De store torvtrækkere til stævnet; Pernille Juel, Karen Høffer og Lene Rasmussen som ansvarlige stævneledere samt Tony Skifter Tabor gjorde et kæmpe stort stykke arbejde, men kunne dog ikke have gjort det uden den store opbakning fra de mange frivillige der mødte op fredag aften og holdte ved hele weekenden. Her tæller vi frivillige til hjælp rundt omkring i hallen, til arrangementet med SundCafé, opredningen til og bespisning af de overnattende klubber m.m. Til jer alle skal der lyde et kæmpe mæssigt TAK!!!

Læs mere

Julehilsen fra VAT Copenhagen

 

Josefine svømmede den første EM medalje hjem til VAT Copenhagen i klubbens historie!

Et kæmpe stort tillykke til Josefine B. Pedersen! Med hendes indsats kom Danmark frem til finalen i holdkap medley, som endte med en sølvmedalje til hende og de andre, som udførte en kæmpe præstation! Det er den første EM medlaje til VAT Copenhagen af en kvindelig svømmer i klubbens historie! Udover den flotte medalje fik Josefine svømmet sig til hele 2 semifinaler i hhv. 50m og 100m brystsvømning.

Daniel Skaaning skal hyldes for sin præstationer ved både DM og EM, han har over flere omgange rykket pinden for hvor Danmarksrekorden skal stå i flere discipliner. Udover Daniels flotte præstationer fik han svømmet sig til en imponerende semifinale i 100m Individuel Medley.

Simon Sjödin skal også have en hyldest med på vejen for sin deltagelse ved EM og for kvalifikationen til finalen i 200m Individuel Medley. Vi fra klubben er alle meget stolte over det I opnår.

 

VAT-Copenhagen OPEN den 12. og 13. maj er udsolgt for alle starter. Det betyder at vi får en fyldt svømmehal og vi glæder os til at holde en svømmefest sammen med klubberne Nyborg, Holbæk, KVIK, Rønne, Solrød, Køge, GTI, Triton og Sigma samt selvfølgelig vores moderklubber MK31, STT og VI39. Det er flot at så mange klubber ønsker at besøge os og ikke mindst er det rigtigt flot at alle starterne blev solgt på under en måned!

 

Vi fra klubben ønsker alle en god jul og godt nytår!

 

Fotos: Jesper Nielsen - STT Foto

Danish Open og Gentofte Open 2018 - VAT Copenhagen

 

 

1 EM SVØMMER, 1 ÅRETS HERRESVØMMER OG ET HAV AF MEDALJER TIL VAT COPENHAGEN

Ved weekendens Danish Open og Gentofte Open 2018 var VAT Copenhagen stærkt repræsenteret. 

Ved Danish Open 2018 svømmede VAT Copenhagens svømmere om kap med resten af Danmarks svømmeelite, og gjorde det ekseptionelt godt! Her blev til i alt 28 starter med 13 personlige rekorder, 7 A-Finaler, 4 B-Finaler, 5 C-Finaler, 4 guldmedaljer, 2 bronzemedaljer, en kåring af Årets Herresvømmer 2018 og en svømmer med til de Europæiske Mesterskaber i Glasgow til VAT Copenhagen. 

Læs mere

VAT Copenhagens EM svømmere i aktion

Daniel, Simon og Josefine i aktion fredag og lørdag. Alle 3 videre til aften

Fredag d. 15 december var det Daniel Skaanings tur til at svømme et individuelt løb efter onsdagens 4x50m Fri holdkap for herrer. Her viser Daniel rigtig gode takter med næsten at tangere hans personlige rekord, sat ved DM for godt en måned siden i Greve. Fredag gik Daniel 1.55,96 i 200m Individuel Medley, der dog desværre ikke var nok til en finale plads. Daniel ender som nr. 11 til EM. Flot præstation af Daniel, der dog selv var lidt skuffet, og gerne ville have set sig selv i top 8, og altså videre til aftenens finale i dette løb.

Også VAT Copenhagens svenske svømmer Simon Sjödin var i aktion fredag og også i 200m Individuel Medley. Simon formår at svømme sig videre med tiden 1.55,26 til aftenens finaler. Her viste Simon endnu en gang flotte takter og forbedrede sin tid fra om morgenen til 1.54,94. Simon ender som nr. 8 til EM.

VAT Copenhagens EM debutant, Josefine B. Pedersen, var som den 3 VAT Copenhagen svømmer også i vandet fredag morgen i 100m Brystsvømning. Her klarede Josefine sig rigtig godt, og svømmede sig til en ny personlig rekord med tiden 1.06,17, blev nr. 11, og altså videre til aftenens semifinale, endnu en gang. Om aftenen svømmede Josefine dog en lille smule langsommere, med tiden 1.06,45, der desværre ikke rakte til at placere hende blandt top 8, og videre til finalen med bl.a. danske Rikke Møller Pedersen. Josefine ender på en flot 15. plads.

Læs mere

Log In or Sign Up